h-port h-port-sm

2e plaats SpeelAward 2012 Jantje Beton

In samenwerking met Goudappel Coffeng adviseurs mobiliteit en Industrieel ontwerper Paul Swinkels heeft Innatura de tweede plaats in de wacht gesleept bij de SpeelAward 2012. Uit 102 inzendingen koos een professionele – en een kinderjury het ontwerp van Studio Pret als nummer 1. Het ontwerp ‘In je element in het Regentessekwartier’ van onze hand werd als tweede gekozen!

 

We hebben een integraal plan ontwikkeld om speelmogelijkheden in de compacte wijk het Regentessekwartier in Den Haag in te passen. Er is een oplossing bedacht om de hoge verkeersdruk in de wijk te verminderen en door aan de hand van verschillende thema’s de kinderen in de wijk op een leerzame manier te laten kennismaken met de verschillende elementen en duurzame energie.
De Jantje Beton Speelaward werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door Jantje Beton in samenwerking met BNSP, Elba Media en de gemeente Den Haag. Deze ontwerpwedstrijd is in het leven geroepen voor iedereen die zich bezighoudt met het inrichten van de openbare ruimte. Rob van Gaal, directeur Jantje Beton: “Met deze wedstrijd wil Jantje Beton het denken over de plek van spelende kinderen in de openbare ruimte prikkelen. Hoe geef je dit vorm zonder te vervallen in de stereotype omheinde speelplaats met dito speeltoestellen? Wie denkt er out-of-the-box?”

 

www.goudappel.nl

www.jantjebeton.nl

Tags: , , ,

« | »