h-port h-port-sm

Presentatiepaneel BAVO

In opdracht van TIEM heb ik gewerkt aan een presentatiepaneel voor Brede Aanpak Verkeersveiligheid Overijssel. Dit paneel is gebruikt als ondersteuning voor een presentatie op het Nationaal Verkeersveiligheidscongres in het WTC Rotterdam.

 

Hierbij was het noodzaak om op korte termijn een paneel op te zetten dat de nieuwe aanpak van de provincie Overijssel voor verkeersveiligheid in een duidelijk leesbaar geheel weergaf. Er is gekozen voor een stripverhaal als indeling zodat een breed publiek het paneel zou begrijpen.

Enkele speerpunten van BAVO zijn; de jonge automobilist, de schoolomgeving en de vergrijzende fietser. Door op een humoristische manier deze punten uit te lichten is getracht een duidelijk beeld te geven van de problematiek en de nieuwe aanpak van de provincie.

 

In het kort is te zeggen dat BAVO een overkoepelend orgaan is dat ervoor zorgt dat de verschillende verkeersveiligheidsthema’s binnen de provincie samenwerken om zo van elkaar te kunnen leren en tot een integrale afstemming kunnen komen die past binnen de totaalvisie van provincie Overijssel.

 

http://www.tiem.nl/

http://online.tiem.nl/

http://www.nvvc-congres.nl

Tags: , ,

« | »